Photo Diary #58

Photo Diary

Druk weekje maar weer! Photo Diary nummer 58, ik vind het nog steeds bijzonder dat ik dit al langer dan een jaar elke week doe. Gek! Hihi. Maar, goedemorgen, zondagochtend, of middag, wanneer je dit ook leest. Ik had een lekker weekje, druk, maar niet té, leuke dingen gedaan!

– Ik deed op maandag flink wat workouts, ik was kapot! Volgens mij schema (naar de 10 kilometer) moest ik nog hardlopen, . Wat motiveren jullie goed zeg, echt bizar. Iedereen zei, doen, doen, doen! En toen moest ik wel!

– Op woensdag zag ik eindelijk één van mijn blogvriendinnetjes van het eerste uur weer. Yara en ik zijn al zo lang vriendinnen door het bloggen! We spraken af in Rotterdam en deelden bij Vapiano een heerlijke speltpasta. We kletsen flink bij en na de pasta dronken we nog een muntthee bij Douwe Egberts (heel logisch natuurlijk, thee bij DE..).

– Onderweg naar huis zag ik zulke mooie boompjes. Het échte lentegevoel.

– Selfie-time! Ik heb echt al super lang geen selfies gemaakt. Dus woensdagmorgen vond ik wel een mooi moment. Ik droeg mijn nieuwe shirt van Primark, waar ik dinsdagmiddag nog eventjes was geweest. Je ziet ‘m niet goed op de foto maar hij is zo leuk (en dat voor maar €3,-!)!

– Camera – check, zonnebril – check, portemonnee – check, comfortable schoenen – check, zo te zien ben ik klaar om op reis te gaan! En dat ga ik ook! Of ja, reis.. Reis.. ‘reis’. Ik ga een weekendje naar Brugge en heb er zo’n zin in! Hier lees je er wat meer over.

– Op de deurmat viel deze heerlijke trui van webshop Je M’appelle, al eerder schreef ik over deze webshop en nu heb ik er een heerlijke trui van. Ik schrijf er binnenkort nog een artikel over, want ik ben er helemaal weg van!

– In het kader van de #feelgoodfitchallenge at ik lekker bij Ikea. Grappig! Met mijn moeder en broertje ging ik naar Ikea en daar horen natuurlijk frietjes en Zweedse balletjes bij. Ik kies altijd voor een kindermenu met een ijsje erbij.

– Ik ging op donderdag naar het Kruidvat en zie daar twee mannen (type bouwvakker) het MUA-schap inrichten. Ze waren er super lang mee bezig maar ik was uiteindelijk wel de eerste die in het schap mocht neuzen! Ik kocht het Undressed-palette, het Udressed Me Too palette heb ik al. Super leuk dat ik ze beide heb!

– Eén van mijn favoriete plekjes in mijn kamer op dit moment. Links een Eiffeltoren uit Parijs, ik vind de ‘vintage-look’ zo leuk! Daarnaast een zilveren lantaarn van Ikea, ik had eerst een witte, maar deze zilveren past beter in mijn kamer, daarnaast staat de fles uit Antwerpen, een heerlijke kaars van Rituals van de Flowers of India-lijn en de letter A van karton.

– De postbode kwam langs en bezorgde eindelijk mijn zelfgemaakte poster! Van PosterCandy.nl mocht ik een poster samenstellen, ik wilde super graag een vierkante en gelukkig mocht dat. Ik ben er zo blij mee! De poster is 50x50cm, super groot. Binnenkort laat ik hem helemaal zien en laat ik ook zien welke foto’s ik heb gekozen en waarom!

– Terwijl ik op donderdag een MUA-palette kocht viel er ook vrijdag een mega-pakket van MUA op de mat. Oh my! Lipgloss, blush, mascara, een palette, nagellak, noem maar op. ALLES zit er in! Zo cool! Ik schrijf er binnenkort een artikel over. Ik ben er zooooo blij mee! Ik ben echt enorm benieuwd naar de kwaliteit.

– En op zondag zocht ik al mijn schoenen uit, deed twee paar weg en zette ik de rest op mijn blog als mijn schoenencollectie! Wat was dat een werk..

Hoe was jouw week?

53 Comment

 1. Leuk wk had je!
  Mooie trui en zo goedkoop.
  Prachtige make-up 😉

  Vrolijk Pasen……

 2. Hele leuke foto’s weer! Ik denk dat ik de twee MUA (undressed me + too) paletten ook naar in huis ga halen! 😉

 3. Wat een leuke foto’s weer. Waarschijnlijk zit je nu in Brugge, dus veel plezier nog!


  (april 20th, 2014)

  Nee! Volgende week! :)

 4. photo diary’s zijn altijd zo leuk om te lezen! Ik volg je ook op instagram, altijd zulke leuke foto’s <3


  (april 20th, 2014)

  Wat lief, dankjewel!

 5. Leuke foto’s! Fijn pasen :)

 6. Ik ben benieuwd naar de poster!

 7. Super leuke diary weer, en die balletjes van ikea mmmm

 8. Mooie foto`s, ziet eruit als een hele leuke en gezellige week!
  Liefs

 9. Super foto’s! Ben echt benieuwd naar een review van alle MUA spulletjes :)

  Liefs, Liese

 10. Hele leuke foto’s! Ik moet van mezelf ook echt super snel naar een mua-kruidvat.. :)

 11. Leuke photo diary en wat goed dat je zo bezig bent met hardlopen!;)

 12. Leuke foto’s , vrolijk pasen!

 13. Wat een leuke diary. En super leuk Brugge. Ik ben benieuwd hoe je het vind/vond. Fijne pasen Anne!

 14. Leuke foto’s Anne. Mijn week was rustig. Ik blesseerde mijzelf, dom! Maar ik mag dinsdag eindelijk weer hardlopen.

 15. Leuke diary! Zag eruit als een hele leuke week; het collage vind ik ook echt heel leuk zeg! Fijne Pasen!

 16. Aha, volgens mij is er hier iemand verslaafd aan het merk MUA? 😉 Fijne Paasdagen!


  (april 20th, 2014)

  Wie?! Ik?! Nee joh! Haha.

 17. Erg leuke foto’s! Ik wens je fijne Paasdagen toe :)

 18. Leuke foto’s! Ik heb ook iets van de webshop Je m’appelle ontvangen, super leuk! Ik moet alleen nog even uitvinden hoe ik het ga combineren, want het is een beetje lavendel!

 19. Leuke foto’s Anne!

 20. Wat ben je goed bezig met work-outs enzo! Hoe hou je het vol?


  (april 20th, 2014)

  Ik heb géén idee!

 21. Wat goed van het hardlopen! en ik ben heel erg benieuwd naar alle MUA spulletjes :) x

 22. Goed dat je toch bent gaan hardlopen, en hoe heerlijk dat je als eerste een onaangeraakt MUA schap kon plunderen!


  (april 20th, 2014)

  Ja! Het voelde zo goed om toch te lopen (en te plunderen, hihi!)!

 23. Ik lees deze altijd met zo veel plezier!

  Echt leuk :)


  (april 20th, 2014)

  Wat leuk om te horen!!

 24. Leuke foto’s :) Ik vind het echt leuk dat MUA nu ook in Nederland te koop is ! X Denise

 25. Leuke foto’s! Haha, ik vind het kindermenu ook heerlijk, lekker ijsje 😀

 26. Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar alle producten van MUA :D.

 27. Die instagram poster is echt stoer!

 28. Fijne foto’s! Die paris trui ziet er leuk uit 😀

 29. Je trui is echt leuk! Vrolijk pasen meid :-)

 30. Wat een heerlijk MUA palette, ik word er hebberig van 😉

 31. gezellig weekje,.. leuk he ikea 😀 en idd daar horen friet met balletjes bij! Mijn afgelopen week zat vol met werken/werken en werken 😛

 32. Veel foto’s! Leuk om te zien.

 33. Leuke foto’s! Blijf het elke week weer leuk vinden om te zien. En wat fijn dat je in een onaangeraakt schap hebt kunnen winkelen, is toch een stuk fijner dan wanneer er allemaal producten al getest zijn.

 34. Wat een leuke foto’s, die foto met de boom met bloesem vind ik echt prachtig<3
  Fijne Pasen!

 35. Klinkt als een erg leuke week! 😀

 36. Leuk artikel! 😀
  Ziet eruit als een fijne week :)

 37. Leuke foto’s, lijkt me een lekker weekje geweest te zijn!

 38. Eva says: Beantwoorden

  Altijd weer leuk om te lezen, een photo diary..

  Ik wilde alleen even een iets zeggen: doordat je de foto’s allemaal in een schema zet (wat trouwens altijd een goed beeld geeft van je week),, moet ik telkens weer naar boven scrollen om ze te zien als ik het onderschrift heb gelezen. Misschien is het handig om ze ook tussen de beschrijvingen in te zetten?

 39. Leuke post heb je gehad! Fijne paasdagen.

 40. Leuke foto’s!

 41. heel leuke foto’s weer!

 42. Wauw heerlijke diary lief! En zo productief de afgelopen dagen <3 Echt genieten om te zien en te lezen!

 43. Wat een superleuke foto’s, hmmm dat ikea eten ziet er heerlijk uit 😀

 44. Leuke foto’s, die trui is gaaf!

 45. Leuke foto’s!

 46. Leuke foto’s, ik ben benieuwd wat je van het MUA palette vindt!

 47. Wat een leuke week is dat, heerlijk met Vapiano :)

Geef een reactie