Photo Diary #58

Photo Diary

Druk weekje maar weer! Photo Diary nummer 58, ik vind het nog steeds bijzonder dat ik dit al langer dan een jaar elke week doe. Gek! Hihi. Maar, goedemorgen, zondagochtend, of middag, wanneer je dit ook leest. Ik had een lekker weekje, druk, maar niet té, leuke dingen gedaan!

– Ik deed op maandag flink wat workouts, ik was kapot! Volgens mij schema (naar de 10 kilometer) moest ik nog hardlopen, . Wat motiveren jullie goed zeg, echt bizar. Iedereen zei, doen, doen, doen! En toen moest ik wel!

– Op woensdag zag ik eindelijk één van mijn blogvriendinnetjes van het eerste uur weer. Yara en ik zijn al zo lang vriendinnen door het bloggen! We spraken af in Rotterdam en deelden bij Vapiano een heerlijke speltpasta. We kletsen flink bij en na de pasta dronken we nog een muntthee bij Douwe Egberts (heel logisch natuurlijk, thee bij DE..).

– Onderweg naar huis zag ik zulke mooie boompjes. Het échte lentegevoel.

– Selfie-time! Ik heb echt al super lang geen selfies gemaakt. Dus woensdagmorgen vond ik wel een mooi moment. Ik droeg mijn nieuwe shirt van Primark, waar ik dinsdagmiddag nog eventjes was geweest. Je ziet ‘m niet goed op de foto maar hij is zo leuk (en dat voor maar €3,-!)!

– Camera – check, zonnebril – check, portemonnee – check, comfortable schoenen – check, zo te zien ben ik klaar om op reis te gaan! En dat ga ik ook! Of ja, reis.. Reis.. ‘reis’. Ik ga een weekendje naar Brugge en heb er zo’n zin in! Hier lees je er wat meer over.

– Op de deurmat viel deze heerlijke trui van webshop Je M’appelle, al eerder schreef ik over deze webshop en nu heb ik er een heerlijke trui van. Ik schrijf er binnenkort nog een artikel over, want ik ben er helemaal weg van!

– In het kader van de #feelgoodfitchallenge at ik lekker bij Ikea. Grappig! Met mijn moeder en broertje ging ik naar Ikea en daar horen natuurlijk frietjes en Zweedse balletjes bij. Ik kies altijd voor een kindermenu met een ijsje erbij.

– Ik ging op donderdag naar het Kruidvat en zie daar twee mannen (type bouwvakker) het MUA-schap inrichten. Ze waren er super lang mee bezig maar ik was uiteindelijk wel de eerste die in het schap mocht neuzen! Ik kocht het Undressed-palette, het Udressed Me Too palette heb ik al. Super leuk dat ik ze beide heb!

– Eén van mijn favoriete plekjes in mijn kamer op dit moment. Links een Eiffeltoren uit Parijs, ik vind de ‘vintage-look’ zo leuk! Daarnaast een zilveren lantaarn van Ikea, ik had eerst een witte, maar deze zilveren past beter in mijn kamer, daarnaast staat de fles uit Antwerpen, een heerlijke kaars van Rituals van de Flowers of India-lijn en de letter A van karton.

– De postbode kwam langs en bezorgde eindelijk mijn zelfgemaakte poster! Van PosterCandy.nl mocht ik een poster samenstellen, ik wilde super graag een vierkante en gelukkig mocht dat. Ik ben er zo blij mee! De poster is 50x50cm, super groot. Binnenkort laat ik hem helemaal zien en laat ik ook zien welke foto’s ik heb gekozen en waarom!

– Terwijl ik op donderdag een MUA-palette kocht viel er ook vrijdag een mega-pakket van MUA op de mat. Oh my! Lipgloss, blush, mascara, een palette, nagellak, noem maar op. ALLES zit er in! Zo cool! Ik schrijf er binnenkort een artikel over. Ik ben er zooooo blij mee! Ik ben echt enorm benieuwd naar de kwaliteit.

– En op zondag zocht ik al mijn schoenen uit, deed twee paar weg en zette ik de rest op mijn blog als mijn schoenencollectie! Wat was dat een werk..

Hoe was jouw week?

You may also like

53 reacties

  1. Leuke foto’s! Blijf het elke week weer leuk vinden om te zien. En wat fijn dat je in een onaangeraakt schap hebt kunnen winkelen, is toch een stuk fijner dan wanneer er allemaal producten al getest zijn.

  2. Altijd weer leuk om te lezen, een photo diary..

    Ik wilde alleen even een iets zeggen: doordat je de foto’s allemaal in een schema zet (wat trouwens altijd een goed beeld geeft van je week),, moet ik telkens weer naar boven scrollen om ze te zien als ik het onderschrift heb gelezen. Misschien is het handig om ze ook tussen de beschrijvingen in te zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *