Win: Daniel Wellington horloge

daniel wellington

Als jullie mijn Instagram een beetje volgen weten jullie dat ik weg ben van mijn Daniel Wellington-horloge. Ik draag hem het liefst elke dag. Voor het weekende mailde webshop 10:35 mij of ik een horloge wilde weggeven. Natuurlijk wilde ik dat! Nu kan ik één van mijn favoriete items delen met één van jullie! Je wint het Classic Cardiff-model in 40 mm met een rosé gouden plaat.

Wat moet je doen?

– Volg Anne Solveig op Bloglovin’.
– Like dit bericht op Bloglovin’.
– Like Anne Solveig op Facebook.
– Like 10:35 op Facebook.

Wat mag je doen?

– Volg Anne Solveig op Twitter.
– Abonneer op Anne Solveig op YouTube.
– Volg Anne Solveig op Instagram.

Laat in een reactie hieronder een geldig e-mailadres achter want anders kan ik je
op 28 april niet bereiken als je de gelukkige winnaar van het horloge bent geworden!

You may also like

103 reacties

 1. Hele leuke winactie. Prachtig horloge dat weet ik! Ik heb hem alleen deze dus ik laat deze winactie aan mij voorbij gaan. Maar voor de andere die mee doen heel veel succes!

  Liefs, Jet

 2. Heel fijne winactie ik zou graag meedoen! Je draagt inderdaad echt al lang daniel wellington, echt je statement piece :) Super mooie horloges vind ik het vooral die grootte plaat is leuk gecombineerd met goud. Momenteel heb ik er een van de Hema voor 25 euro (ziet er duurder uit dan hij is ;), een duurdere past niet in mijn budget :p maar deze begint stilaan te verkleuren dus het is tijd voor een nieuwe… :)

 3. Waaaaauw anne! Wat een pracht plaatje! Ik ben er nu al verliefd op! Hij past trouwens echt perfect bij me nieuwe vera moda jasje die ik nieuw heb. Ik heb alle extra dingen gedaan voor extra extra kans! Ik laat m niet schieten! Ik doe mee anne!

 4. Wauw, wat een schitterende watch om mee bij de tijd te blijven!
  Ik ben bijna jarig en heb er geen dus waag hier een kans op.
  Alles heb ik gedaan wat men moet doen en ook wat gedaan mag worden.

  Bl:chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Twitter: @chucky1012

  Youtube: Homemadepicturemania Sao Nona

  Instagram: chucky1012

  Em:dots_223@hotmail.com

  Groeten Xoxo

 5. Omg wat super tof dat je deze mag weggeven. Inderdaad leuk dat je deze zelf ook hebt, maakt het nog leuker!

  Ik heb je overal gevolgd en alle facebook pagina’s geliked. Ben overal te vinden onder de naam Amber van Dijl of iets in die richting! Twitter is BEautyzoomnl. Mijn email is ambervandijl@hotmail.com

  Nu heel erg hard duimen, deze wil ik al zoo lang! Echt een prachtig klassiek horloge.

 6. Wauw, dit horloge vind ik zo mooi!! Ik volgde je al op YouTube, instagram en fb en heb de rest natuurlijk ook even gedaan! (Behalve Twitter want dat heb ik niet)
  Ik hoop zo dat ik dit prachtige horloge win, dat zou mijn stemming veel beter maken dan nu omdat ik door ziekte al heel lang thuis moet blijven :(
  Ga zo door met je blog lief naamgenootje!
  Liefs,
  Anne

 7. Wauw! Wat blijven het toch ook mooie horloges. Een horloge van DW staat al een tijdje op mijn wishlist, maar ligt toch net iets boven mijn budget. Tof dat je er een mag weggeven! Ik heb alles gedaan wat ik moest doen en volg je nu ook op Instagram en heb me geabboneerd op je YouTube-kanaal. Count me in!

 8. Hi Anne! :)

  Aaaaa wat is die leuk he!!! Deze staat al een lange tijd op mijn wishlist. Classic, strak en een super stijlvol horloge. Zit nu al te bedenken hoe ik hem zou combineren. Ik heb al verplichte dingen gedaan en alle dingen die mogen ook. Liefs Milou :)
  (lounabeauty@hotmail.nl)

 9. Jeetje wat een prachtige win actie Anne! Ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op bloglovin, en heb het bericht nu ook geliked (: Verder likede (is dit een woord?!) ik je al op Facebook maar heb ik nu 10:35 ook geliked!

  Op instagram volgde ik je ook al maar nu heb ik me ook geabonneerd op je Youtube kanaal! Heeeel veel succes voor iedereen maar ook voor jou met het kiezen van een winnares!

  Liefs


  (april 21st, 2014)

  Een email adres staat hierboven in het balkje, maar ik laat hem nog maar voor de zekerheid achter! emelinas.blogspot@gmail.com

 10. Oh wauw wauw wauw, dit is wel echt één van de meest geweldige winacties die ik kan bedenken! :) Ik heb alles gedaan, behalve de potentiële dingen, ik heb namelijk geen twitter, instagram en ook geen youtube-account. (Oke, ik klink nu vast enorm ouderswets, maar dat valt in het echt nog wel een beetje mee haha!)

  Emma

  (april 22nd, 2014)

  Mijn mail is trouwens: emcoud@icloud.com!

 11. Anne wat een mooie winactie! Ik had het horloge al inderdaad bij jou voorbij zien komen! En sindsdien loop ik al te kwijlen haha. Hij is zo mooi, elegant en klassiek van uitstraling vind ik. Wat soms ontbreekt in mijn lompigheid haha.

  Dit zou een heel mooi verjaardagscadeautje zijn aangezien ik aangekomende vrijdag alweer 26 wordt!

  Ik volg je in ieder geval al op alle kanalen en heb ook het bericht en 10:35 geliked.

  Fingers crossed!

  Xx

 12. Echt een geweldige winactie Anne! Ik ben al tijden op zoek naar een goede look-a-like omdat ik hem ontzettend mooi vind maar net iets te duur om hem zelf aan te schaffen. Ik doe heel graag mee om de echte winnen :) Ik volg je echt overal al, maar heb nog wel eventjes het bericht op bloglovin geliked. Verder heb ik alles gedaan :).

 13. Ik doe mee! Ik draag nog niet heel lang horloges en ben dan ook begonnen met een goedkope, simpele variant van de Kruidvat. Maar inmiddels draag ik mijn horloge continu en kan ik eigenlijk niet meer zonder. Als ik hem vergeet zit ik nog continu op mijn pols te kijken. Je kan je dus wel voorstellen dat hij inmiddels helemaal versleten is. Dan is dit een mooie vervanging, toch? Ik heb alles gedaan. :)

 14. Leuke winactie! Ik doe zeker mee! Ik heb je gevolgd via bloglovin, dit bericht geliked. Ik heb jou en 10:35 op facebook geliked. Ook heb ik je gevolgd op instagram (lobkevl), twitter (lobkevl) en ben ik geabonneerd op je youtube kanaal (liketheballoon)!
  En nu maar duimen! Haha, Liefs (lobkevanlinden@hotmail.be)

 15. Wauw! Ik zit serieus al twee jaar kwijlend naar hun horloges te staren, maarja ze zijn nou eenmaal behoorlijk prijzig haha. Maar goed, ik hou van je blog en ik hou van dit horloge dus ik doe graag mee 😀

  Ik heb alles gedaan van wat moet en mag. Ik vraag me trouwens altijd af hoe jullie dat checken?
  In al mijn usernames zit tenminste mijn voornaam haha

  Nou, ik ben benieuwd haha! :) xxxx
  email: violetvantilburg@hotmail.com


  (april 27th, 2014)

  Ik voer alle namen – zoals ingevuld op mijn blog – in een namengenerator. Dan check ik de ‘verplichte’ kanalen of die persoon dat liked/volgt/doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *